Onze zakelijke dienstverlening

zakelijkFinanciële administratie
U kunt uw complete administratie aan ons uitbesteden, eventueel inclusief salarisadministratie en alle fiscale aangiften. Wij verrichten alle werkzaamheden voor u vanaf het coderen van de administratie tot het opstellen van de jaarrekening. Dit alles doen we in goed overleg.

Periodieke rapportages en prognoses
Periodieke rapportages zijn voor de ondernemer van groot belang. Het is immers één van de belangrijkste middelen om sturing te geven aan de onderneming. Wij kunnen deze snel en efficiënt voor u opstellen; jaarlijks, per kwartaal of zelfs per maand.

Jaarrekening
Wij kunnen op basis van de verwerking van uw administratie op efficiënte wijze de jaarrekening samenstellen en de fiscale aangifte verzorgen.

Diversen
Ook kunnen wij uw bedrijf ondersteunen bij bedrijfsoverdrachten en het verstrekken van accountantsverklaringen. Ook adviseren wij startende ondernemers met het opzetten van een nieuw bedrijf. Wij bepalen samen met onze cliënt wat wij voor hem/haar kunnen betekenen met als gezamenlijk doel om tot een goed product te komen.

Wij zijn erg flexibel en passen onze beschikbaarheid graag aan de cliënt aan. U kunt vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige advisering. Vanzelfsprekend volgen wij voor u alle fiscale ontwikkelingen op de voet en informeren u tijdig over kansen en bedreigingen. Wij staan garant voor op maat gemaakte en doelgerichte oplossingen. Uw bedrijfsbelang en doel staan voor ons centraal.